Wat kan NOMAD allemaal voor jou doen

Logo- en huisstijlcreatie

Ben je een start-up zonder logo of huisstijl? Heb je reeds een zaak, website met bijhorende huisstijl en logo maar je wil vernieuwen? Een eigentijdse huisstijl is als een frisse wind door jou marketingstrategie. Contacteer ons vrijblijvend om af te toetsen wat ik voor jou kan doen.

Support

Een kleine aanpassing, nieuwe foto's, nieuwe produkten? NOMAD staat u bij en leert u om zelf aanpassingen te maken aan uw website. Als u er zelf niet uit geraakt, staat onze support klaar om u verder te helpen.

Fotografie

Google houdt van unieke foto's, deze zorgen ervoor dat uw website hoger scoort in de zoekmachines. NOMAD is goed in fotografie, met 4 jaar professionele fotografie ervaring maken wij de perfecte beelden voor uw website. En dit voor een vriendenprijsje!

Webhosting

Betrouwbare webhosting is een MUST voor elke onderneming die het beste uit zijn website wil halen.

SEO-optimalisatie

Natuurlijk wil u gevonden worden in de zoekmachines, met onze standaard SEO-optimalisatie (Search Engine Optimisation) kan u op uw beide oren slapen.

Onderhoud en beveiliging

Dagelijkse backups, firewalls, SSL certificaat, malware scans,... Dagelijkse beveiligingsupdates. U wil niet dat uw website gehacked wordt. Met NOMAD onderhoud en beveiliging is de kans zeer klein dat dit gebeurd. Gebeurt het toch, dan is er steeds de dagelijkse backup om uw website te herstellen.