NOMAD Webdesign

Nomad webdesign is ontstaan vanuit het idee locatieonafhankelijk te kunnen werken. Reizen is kennis en inspiratie opdoen. 

Na eerder opgedane kennis te hebben opgedaan, zoals DTP, design, grafische kunsten en fotografie in school, zet ik nu een stap verder door deze te combineren in het ontwerpen van websites. 

Creatief design dat verkoopt

Een website is in de eerste plaats een investering. Bedoeling van elke investering is dat deze rendabel is! Jouw website dient om jouw merk, dienst of produkt in de kijker te zetten. Het doel van je website is om er voordeel uit te halen. 

Ricky Oudermans

Creatief designer

Op zoek naar een eigentijdse website? Klaar voor vernieuwing? Opfrissen van jouw huisstijl? Creativiteit is mijn vak! Zelfs van het saaiste produkt maak ik een hot Item. Consulteer mij vandaag om af te toetsen wat ik voor jou kan betekenen. Een eerste consult is steeds gratis.

Ricky Oudermans

Nomad one-page is in de eerste plaats een creatieve oplossing voor professionals die snel en budgetvriendelijk een website willen. Onze one-page websites zijn visueel aantrekkelijke websites waar je mobiel doorheen scrolt. Vandaag de dag bezoekt 56% van alle website-bezoekers jouw webstek met de smartphone. belangrijk is het dan dat je de gehele website met je duim kunt doorscrollen. 

Nomad-PC-Shop: 

Nomad PC Shop is onze webshop waar je alles kan terugvinden met betrekking tot Personal Computers, Laptops, Gaming en workstations. Tevens is het ook een uithangsbordje voor NOMAD Webdesign als referentie voor de door ons gebouwde webshops. De Coronacrisis heeft veel lokale handelaars met een fysieke winkel financieel zwaar getroffen omdat zij geen online webshop hadden. Bent u één van deze lokale handelaars? Wij kunnen voor jou een webshop bouwen zodat u ook in lockdown-tijden uw produkten verder kan verkopen. 

Missie

Snelle, aantrekkelijke, websites bouwen aan een scherpe prijs,  met de beste ondersteuning, de beste opvolging en veiligheid.

Visie

Een website moet omzet of bezoekers genereren, zelfbeheer moet makkelijk zijn. Jouw website moet werken voor jou doel.

waarden